Beveiliging voor particulieren en bedrijven
We leveren beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Alle producten die we aanbieden zijn NCP-gecertificeerd: ze voldoen aan de Europese richtlijn. Uw bezittingen zijn veilig dankzij onze apparatuur. Dat geeft u een veilig gevoel en dat is onbetaalbaar.

Persoonlijk contact
Onze klanten vinden persoonlijk contact prettig en wijzelf ook. Daarom nemen we graag de tijd voor u. Voor uitleg over uw alarm- of camerasysteem, maar ook voor onderhoud aan uw systeem. We komen graag naar u toe voor assistentie, maar u kunt ons ook telefonisch of via e-mail bereiken. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Ervaren installateur voor alarm- en camerasystemen
Insafe Security is al sinds 2007 actief in installatie en onderhoud van alarmsystemen en camerasystemen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ook toegangscontrolesystemen
Met name voor bedrijven is toegangscontrole ideaal. U bepaalt zelf wie waar en wanneer binnen mag. Met een proximity tag (pasje of badge) openen medewerkers of bezoekers zelf de ruimtes waar ze toegang toe hebben.

Alarmsystemen en onderdelen online bestellen
U kunt een alarm, camerasysteem of toegangscontrolesysteem natuurlijk ook zelf installeren. In de Insafe Security webshop bestelt u snel en veilig alles wat u nodig heeft.
Over ons
Home  »  Over ons
Copyright 2007-2016 Insafe Security
KvK te Breda 20128893
BTW nummer: NL1553.79.756B01
Insafe Security
Leemstraat 4E
4705 RH  Roosendaal
Tel.: +31 (0)165 - 567333
Fax: +31 (0)165 - 566609
info@insafesecurity.nl